quiz_student

Både til færdighedstræning og problemorienterede opgaver

Med ABaCus får du som lærer et fleksibelt værktøj til at hjælpe dine elever med at blive bedre til matematik. Systemet rummer mange anvendelsesmuligheder og eleverne kan både træne færdighedsopgaver med øjeblikkelig feedback og løse problemorienterede opgaver med åbne svar.

Når eleverne arbejder med aktiviteter i Basis-pakken, kan du som lærer altid følge med i elevernes arbejde og deres faglige progression.

Ved tilkøb af pakken elevtræning er det også muligt for eleverne selv at starte træningsaktiviteter, uden at læreren kan se deres svar.

Systemet dækker alle emner på A-, B- og C-niveau efter 2017-reformen. Med ABaCus får du adgang til over 250.000 unikke opgaver, der er dannet ud fra knap 10.000 forskellige skabeloner.

Styrk elevers kommunikation

Gruppearbejde

Slip for at lave grupper og lad systemet matche eleverne i tilfældige eller niveauinddelte grupper. På den måde rystes posen i klassen og gruppearbejdet har fokus på det faglige.

Peer-feedback

Vores særlige opgaver til peer-training hjælper eleverne med at reflektere over matematiske problemstillinger og styrker deres kommunikationskompetencer. Som lærer kan du både se elevernes svar og feedback til hinanden.

Abacus03
Vi er vilde med tal! Her er lidt tal på systemet.

+250k

unikke opgaver

50

emner

9

sværhedsgrader

+500

læringsmål

+50k

hints og besvarelser

training_progression2

Oplev ægte differentieret undervisning

Alle vores opgaver er inddelt efter niveau og emne. Med ABaCus får du derfor en tidseffektiv metode til at skabe differentieret undervisning uden at skulle opfinde den dybe tallerken til hver matematiktime. 

Med vores adaptive træning kan du skabe variation i undervisningen og være sikker på at ramme både den stærke og den svage elev, lige der hvor han eller hun er. Samtidig sikrer vores mange hints og gennemregnede løsninger, at eleven altid får hjælp til at komme videre.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål?

Klik på et af de oftest stillede spørgsmål for at læse svaret.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål, har du opdaget en fejl, eller har du feedback eller ønsker til den fremtidige udvikling af ABaCus, så skriv til os på systime@systime.dk

Kan jeg afprøve systemet, før jeg køber adgang?

Ja, du kan prøve ABaCus gratis i fire uger og kan i den periode teste systemet på alle dine klasser.

Hvilke browsere fungerer ABaCus i?

ABaCus er optimeret til alle nyere versioner af Chrome, Safari, Firefox og Microsoft Edge. Visse ældre versioner af Safari kan give problemer, og vi anbefaler derfor, at man opdaterer til nyeste version, hvis man oplever problemer. Man kan benytte siden www.whatismybrowser.com til at se, om ens browser er forældet.

Jeg er i tvivl om, hvordan jeg skal bruge systemet.

Du er altid velkommen til at skrive til os på systime@systime.dk for at få hjælp. Vi kigger også gerne forbi på din skole til en uforpligtende fremvisning af systemet.

Kan jeg se systemet, uden at min klasse er på?

Ja, alle lærere har en testklasse med en testelev. Derfor kan du altid afprøve aktiviteterne, inden du giver dem til en klasse.

Hvilke niveauer og uddannelser har I opgaver til?

Vi har opgaver til grundforløbet samt A, B og C-niveau til HF, HHX, HTX og STX.

Jeg er lærer i folkeskolen. Kan jeg bruge ABaCus?

ABaCus er et gymnasiesystem. Er du lærer i udskolingen anbefaler vi KvikMat fra Gyldendal, som er udviklet i samarbejde med ABaCus.

Hvilke enheder fungerer ABaCus på?

ABaCus er et undervisningsværktøj, og er derfor optimeret til computere og tablets. Vi anbefaler, at eleverne ikke bruger deres smartphones.

Passer jeres indhold til gymnasiereformen 2017?

Ja, alt vores indhold er tilpasset læreplan 2017.

Videoer af systemet

Her kan du se de forskellige aktiviteter i systemet præsenteret i en række korte videoer

Sådan opretter du dine klasser
Sådan opretter du en træning
Sådan opretter du en lektie
Sådan opretter du en quiz
Sådan virker eksamenstræneren
Systime | Sonnesgade 11 8000 Aarhus C | 70121100 | systime@systime.dk | CVR-nr.: 58 20 01 15 | Copyright 2021