Hjælp dit barn med matematikken

Ekstra hjælp til matematik i gymnasiet

Adaptiv træning

Med vores matematiktræner kan dit barn løse opgaver i sit eget tempo. På den måde kan man i ro og mag få styr på de emner, man har svært ved. 

Eksamenstræner

Vores eksamenstræner hjælper dit barn med at blive klar til sin matematikeksamen eller årsprøve. Fokus er på de typiske opgaver, så tiden udnyttes effektivt! 

Se din udvikling

Ved at måle dit barns resultater kan vi vise, hvor det bedst kan betale sig at træne. Vores smiley-oversigt er simpel og overskuelig.

Det siger vores brugere
 • JonasBorch

  'Jeg brugte ABaCus til lige at få styr på de sidste ting til første delprøve og synes faktisk det fungerede rigtig godt. Det er fint til at få øvet de ting, som man ved er udfordrende for én selv. Alt i alt synes jeg det er god eksamenstræning!

  Jonas

 • DitteLintrup

  Det er et genialt koncept, da man på denne måde finder ud af hvad man burde læse lidt ekstra op på, og idéen med de grønne, gule og røde smileyer er super overskueligt 🙂 Tak, for at I arbejder på en idé som denne - det kommer helt sikkert til at hjælpe en masse med at læse op til eksamen fremover.

  Ditte

 • JulieKailow

  Jeg kan klart anbefale ABaCus! For mig har Abacus har været til stor hjælp i løbet af gymnasiet og særligt her i eksamensperioden.

  Julie

 • AmandaRasmussen

  Jeg synes, ABaCus fungerede rigtig godt. Det er meget overskueligt og brugervenligt, hvilket gør det nemt at danne sig et overblik over de forskellige emner. Det er rart, at man først kan gå ind og læse lidt om de forskellige emner og så teste sig selv bagefter.

  Amanda

 • MalouKaastrup

  Jeg har aldrig været glad for matematik eller rettere haft forståelsen for det, men jeg var rigtig glad for jeres hjemmeside! Jeres videoer og måde at sætte siden op på giver et rigtig godt overblik, og jeg har aldrig før følt mig så tryk eller okay med en matematikeksamen som her!

  Malou

 • YasminMesto

  Vil bare sige TUSIND TAK for den her fantastiske eksamenstræning, I har fået lavet! Det har hjulpet mig utrolig meget, og jeg kommer helt sikkert til at bruge den næste år, når jeg skal til eksamen. Et fedt system med smileyerne! Jeg var SUPER TILFREDS med den og havde selv ønsket, at der var sådan noget, før vi blev introduceret til det af vores lærer 🙂

  Yasmin

 • MarieJensen

  Generelt følte jeg mig meget bedre forberedt til eksamen, efter at jeg havde brugt eksamenstræneren. Jeg syntes det var fedt, at man kunne se hvilke typer af opgaver der oftest kom i prøverne, og så teste dem af for at se, om man havde nogle "huller" man gerne ville forbedre. Alt i alt følte jeg mig meget mere sikker til eksamen, end jeg ville have gjort uden jeres eksamenstræner.

  Marie

Hjælp til dit barn i STX/HHX/HF med vores matematiktræner
exam_exam

Bliv klar til eksamen

Med vores eksamenstræner bliver dit barn helt parat til den skriftlige eksamen i matematik. Her kan man øve sig på de mest almindelige opgaver og få tips og tricks fra erfarne gymnasielærere.

Test om du er klar

Med eksamenstræneren kan dit barn teste sig selv, og se om han/hun er klar til eksamen. Ved at træne typeopgaver får man den nødvendige rutine, der sikrer et godt eksamensresultat.

exam_dashboard

Slå dig løs i vores mange opgaver

Vores opgaver er inddelt efter emne og niveau. Det betyder at man kan løse opgaver i sit eget tempo, og at man altid begynder med de lettere opgaver.

Introscreening

I matematiktræneren kan dit barn tage en introscreening, der med det samme kortlægger, hvilke emner han/hun har styr på, og hvilke der skal trænes yderligere.

exam_feedback

Følg din egen udvikling

Vores smileyer viser, om du har nået dine mål for de forskellige emner. Det giver dig mulighed for at se din egen udvikling nemt og overskueligt. 

Se om du er klar til eksamen

Når du tager en prøveeksamen, får du med det samme at vide, hvordan det er gået. På den måde er du ekstra godt forberedt til eksamen og undgår overraskelser.

0

gymnasier benytter ABaCus

0

løste opgaver siden august 2018

ABaCus bruges blandt andet på

Prøv allerede i dag med dit barns UNI-Login

Adgang indtil 31. juli 2021

49 kr

 • Ubegrænset opgavetræning i alle emner
 • Eksamenstræner med tips og tricks
 • Adgang til tekstbog med +100 undervisningsvideoer
 • Prøveeksaminer med øjeblikkelig feedback
 • Smiley-oversigt der viser din progression

NOGET PÅ HJERTE?

Send os en besked

Invalid Email

Vi vil meget gerne høre fra dig

Skriv til os, hvis du har spørgsmål til systemet eller til betaling. Vi svarer så hurtigt som muligt!

Tibalo Aps | CVR 36548142 | Copyright 2021 | abacus@abacus.dk